21.kolo Subota 2018./2019.

Odigrano je završno 21. kolo šeste sezone Zidić-Lige Subota, odnosno odigrana je jedna natjecateljska utakmica dok se ostatak ponovno odigrao za zelenim stolom, što ponovno daje loš opći dojam kola te pogotovo zadnjeg kruga natjecanja, a na kraju svega i sezone.

Sada se uistinu postavlja pitanje nastavka natjecanja u Zidić-Ligi Subota dogodine jer dobar dio ekipa očito nije ozbiljan u namjeri da prati ideju Zidić Lige koja se temelji na principu natjecanja ekipa koje se međusobno više manje poznaju i kao takva služi prijateljskom druženju i amaterskoj rekreaciji.

Eto tako nam je kroz manje-više odigranih 21. kolo završila šesta sezona i sad nam ostaje još za kraj utakmica superkupa između STatista i NK Çutur Dönera sa završnom feštom di ćemo podilit nagrade i proglasit najbolje pojedince u ovoj sezoni.

Naime, kako je obećano još za davnih početaka same Lige, po našen staron dobron običaju, sezona će završiti u velikom stilu i to na najbolji mogući način, što znači uz pivo, vino, gradeladu, druženje van terena te superkup i revijalnu utakmicu u kojoj će sudjelovati sve ekipe Lige.

Stoga, krenimo redom i predstavimo plan događanja:

Dakle, u nedjelju 16. lipnja 2019. sa početkom u 18:00 sati na malon terenu nogometnog kluba Omladinac u utakmici superkupa snage će odmjeriti pobjednici liga STatisti DEMS i NK Çutur Döner, a nakon završetka utakmice superkupa na novom velikom terenu sa umjetnom travom koji se nalazi svega 100 metara izad njega odigrat će se revijalna utakmica poluhumanitarnog karaktera* i to između ekipa lige Subota i Nedilja od kojih će svaka na terenu imati po 11 igrača (10+1) plus neograničen broj rezervnih igrača.

Članovi ekipa iz Zidić-Lige Subota nastupat će u bijelim majicama i dresovima protiv ekipa Zidić-Lige Nedilja u crnim majicama.

Ova posljednja utakmica sezone “najslobodnije lige na svitu” na zahtjev gledatelja i TV kuća igra se punih 90 minuta, što znači do cca 21:00 sati kada se odrađuje tuširanje u svlačionicama uz teren, a nakon čega, oko 21:15 na teraci uz teren kompleksa, koje izgledaju “skoro ka restoran”- prema riječima predsjednika kluba, slijedi proglašenje najbolje ekipe, najboljeg strijelca, najboljeg golmana i najbolje petorke obje Lige.

Na istom mjestu nakon izbora laureata kreće se u mesno obžderavanje i alkoholiziranje svega i svime što bude dostupno, a s ciljem uvijek dobre organizacije, ovim putem molimo sve voditelje ekipa da nam jave koliko ljudi iz njihove ekipe planira prisustvovati ovoj vatrogasnoj zabavi kako bi pripreme protekle što bolje.

Sportski pozdrav!

*poluhumanitarni karakter znači da će Zidić-Liga podmiriti sve troškove iznajmljivanja terena i spize, a simbolična cijena popijenog pića (10-12 kn po polovici litre piva ili sokova) će se platiti NK Omladincu koji će dijelom tih sredstava nastaviti obnavljati klupske prostorije i inventar svog 100-godišnjeg kluba

Zidić-Liga Subota

8 - 0
12 - 7
0 - 8
8 - 0

21.k ZL-S 2018.2019 – zapisnik

Momčad kola:

Luka Petrić (GK) – MNK Mandingos

Hrvoje Pavlinović – Val United

Karlo Kovačić – MNK Mandingos

Darko Rapić – Val United

Marin Jukić – MNK Mandingos

Current day month ye@r *

  Idi na prethodnu stranicu