25.kolo Nedilja 2018./2019.

Dvadeset i peto kolo Zidić-Lige odigrano je sa sadmicu dana odgode nakon šta su zbog kiše prošlu nedilju odgođene sve utakmice, a prevrtljivo vrime prijetilo je da će još jednom odgoditi cilo kolo no nakon šta je pod laganom kišom odigrana prva utakmica vrime se smirilo i uspilo se odigrat cilo kolo.

Najiščekivanija utakmica dana i derbi kola, završila je očekivano sa malo golova, no gledatelji nisu ostali uskraćeni za fantastičnu igru u kojoj su Çuture pobjedile Falange rezultatom 2:1 i tako se bodovno izjednačile sa Falangama na vrhu tablice.

U uvertiri derbija prvo su Kostolomikosi poraženi od Ima i gorih, da bi potom Bugarske skitnice pobjedile Noževe pa sada prve dvije ekipe na vrhu i dva kola prije kraja prvenstva dijeli samo jedan gol razlike, a podsjećamo da je upravo gol razlika odlučujući faktor u ukupnom poretku na kraju u slučaju izjednačenosti ekipa, dok svoju priliku iz drugog plana vrebaju Bugarske skitnice i Kostolomikosi koji još imaju matematičke šanse za osvajanje titule.

Ovog tjedna su na Studentskom domu započeli radovi na obnovi pa je cijelom kompleksu privremeno isključena struja. Kako bi osigurali kontinuitet natjecanja pokušali smo pronaći novi teren na kojem bi se odigralo cijelo kolo, no u nedostatku termina dvadeset i šesto kolo će se dijelom odigrati na Studentskom terenu, i to utakmice u 17:00, 18:00 i 19:00 sati kada još nema potrebe za upotrebom reflektora, dok će se večernji termini odigrati u kompleksu Bloom na Kili u 21:00 i 22:00 sata.

Sportski pozdrav!

Zidić-Liga Nedilja

13 - 6
0 - 5
5 - 4
0 - 8
2 - 1

25.k ZL-N 2018.2019 – zapisnik

Momčad kola:

Vjeran Bubalo (GK) - NK Çutur Döner

Rino Kliškić – Ima i gorih

Milan Čubić – Favela

Dino Šimić – Bugarske skitnice

Marin Predovan – Bugarske skitnice

Current day month ye@r *

  Idi na prethodnu stranicu